Whitepapers, video’s en meer beschikbaar

In 2004 was Joost van der Leij de eerste die het internet gebruikte om whitepapers te verspreiden over zijn werk. Dat werd ook in de VS opgemerkt en om die reden heeft Joost van der Leij tijdens seminars in Las Vegas en Atlanta deze methode aan tal van marketeers in de VS onderwezen.

Ondertussen is het meer dan vijftien jaar later en heeft Joost van der Leij een enorme bibliotheek aan resources voor je beschikbaar. Er zijn de meer dan twintig boeken die hij heeft geschreven waaronder Breintraining, Management Cybernetics en Het Neurogram Handboek. Via NLPflix heb je beschikking over meer dan 85 uur trainingsmateriaal op video. Maar wanneer je eerst nader wil kennismaken, vul dan het onderstaande formulier in zodat je direct toegang krijgt tot het volgende resources die je helpen grote veranderingen te bewerkstelligen:

  • Whitepaper over de top drie meest invloedrijke hypnotische taalpatronen om negatieve associaties te verbreken en positieve associaties te introduceren.
  • Whitepaper over het ontdekken van je eigen breintype en de evolutionaire gedragspatronen die daarmee samenhangen.
  • Een video over vooronderstellingen, de nummer twee meest invloedrijke taalpatroon.
  • Digitaal exemplaar van het boek “Behavioral Analysis in Business and Industry: a Total Performance System”

Om grote veranderingen te bewerkstelligen zijn de volgende drie zaken nodig:

  1. Houd rekening met iemands breintype.
  2. Doorbreek negatieve associaties die jouw verandering in de weg zitten en vervang ze door nieuwe, positieve associaties.
  3. Maak ongewenst gedrag steeds lastiger om te doen en promoot gewenst gedrag door er positieve consequenties aan te verbinden.

Aan de hand van de eerder genoemde resources kan je hier meteen een begin mee maken. Kortom, wanneer je wil beginnen met het beïnvloeden van andere mensen en je wil eerst meer leren over de beste manier waarop je dat kan doen, vul dan het onderstaande formulier in en ontvang al deze resources: