Categorieƫn
Taalpatronen

Cultuurverandering

Hier is de serie live streams over cultuurverandering met Martijn de Zoet van Anychange.

Cultuurverandering verwijst naar de transformatie van de gedeelde waarden, normen, overtuigingen en gedragspatronen binnen een groep of organisatie. Het kan betrekking hebben op veranderingen in de manier waarop mensen met elkaar omgaan, de manier waarop ze beslissingen nemen, of de manier waarop ze werk of taken benaderen. Cultuurverandering kan worden aangedreven door verschillende factoren, zoals technologische vooruitgang, veranderingen in leiderschap, sociale bewegingen, of de noodzaak om nieuwe doelen te bereiken. Het is een complex en vaak langdurig proces dat betrokkenheid en inzet op alle niveaus van de organisatie vereist. Het doel van cultuurverandering is meestal om een positievere, productievere en inclusievere omgeving te creƫren.

Aflevering #1: Wat is cultuurverandering

Aflevering #2: Introductie tot het Z-Model of Change

Aflevering #3: Hoe het Z-Model of Change cultuurverandering ondersteunt

Aflevering #4: Hoe het Z-Model of Change een reorganisatie ondersteunt

Aflevering #5: Talenten en competenties

Aflevering #6: Identiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *