Categorie├źn
Invloed Vergroten Webinars

Webinar top drie hypnotische taalpatronen

Wij kunnen communiceren omdat ons brein woorden aanleert als associaties. Associatief of Pavloviaans leren is een van de vier manieren waarop het brein leert. Wanneer je grote veranderingen wil bewerkstelligen, dan is het heel belangrijk dat je goed formuleert wat je zegt en schrijft. Want veel mensen bedoelen het goed, maar formuleren zo slecht dat ze feitelijk het tegenovergestelde van hun bedoeling bereiken. 

Pavlov zelf zei in 1928 al dat wanneer je bij mensen wil bereiken wat hij met honden voor elkaar kreeg dat je dan met hypnose aan de slag moet. Nu is het niet meteen de bedoeling om iedereen in een hypnotische trance te brengen voordat je een grote verandering probeert te bewerkstelligen. Niet alleen kost dat vaak te veel tijd, maar het valt ook op! Gelukkig is er ook een brede definitie van hypnose en die definitie is:

Hypnose is mensen overtuigen mee te doen met jouw toneelstuk.

Derren Brown

Of om het meer zakelijk te zeggen: hypnose is mensen meekrijgen met jouw verhaal. Bijna alle hypnose wordt gedaan met hypnotische taalpatronen. Die taalpatronen zijn onontbeerlijk voor formele hypnose, maar werken dus ook heel goed voor wanneer je mensen met jouw verhaal mee wil krijgen. Wanneer je grote veranderingen wil bewerkstelligen bij andere mensen dan is het gebruik van hypnotische taalpatronen de enige manier om dat maximaal voor elkaar te krijgen.

Om die reden organiseren we elke maand een webinar Top 3 Meest Invloedrijke Taalpatronen. De top 3 meest invloedrijke taalpatronen zijn:

  1. Het iBevel.
  2. Vooronderstellingen.
  3. Oorzaak/gevolg redeneringen.

Wanneer je je inschrijft voor het gratis webinar Top 3 Meest Invloedrijke Taalpatronen, ontvang je meteen ons gratis eBook over de Top 3 Meest Invloedrijke Taalpatronen. Op die manier kan je je alvast inlezen. Kan je niet wachten, dan kan je ook al dit webinar terugkijken op NLPflix. Toch is het belangrijk om ook mee te doen met het webinar Top 3 Meest Invloedrijke Taalpatronen. Want ons brein gebruikt taalpatronen voor het overgrote deel geheel onbewust. Dat betekent dat je onbewustzijn goed getraind dient te worden om automatisch deze taalpatronen te gebruiken. In Nederland kan niemand dat beter dan Joost van der Leij. Een webinar heeft niet dezelfde impact als het volgen van een live training, maar werkt toch een stuk beter dan lezen uit een boek.

Hier is de replay van het Top 3 Meest Invloedrijke Taalpatronen webinar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *