Categorieën
Invloed Vergroten Webinars

Hoe je elk breintype beïnvloedt

Net zoals onze lichamen verschillen, zo hebben we een ieder ook een ander brein. Toch blijkt dat, wanneer je een breinscan maakt, er negen verschillende breintypen zijn. Om grote positieve veranderingen bij mensen te bewerkstelligen, maken we gebruik van het leervermogen van het brein. Hoe mensen leren, omgaan met hun emoties en wat hen motiveert hangt echter allemaal af van welk breintype iemand heeft. Je kan mensen alleen positief beïnvloeden wanneer je hiermee rekening houdt.

Om die reden geef ik binnenkort tien webinars over het onderwerp “Hoe je elk breintype beïnvloedt”. Het eerste webinar is een algemene introductie van wat een breintype is. Vervolgens geef ik voor elk van de negen breintypen een webinar zodat je per breintype precies het volgende leert:

 • Hoe kan je aan de hand van hun uiterlijk, gedrag en de manier van praten een goede inschatting maken welk breintype iemand heeft.
 • Hoe je aan de hand van terloopse testvragen bevestiging kan krijgen dat je eerste inschatting de juiste is.
 • Hoe je vervolgens iemand het beste kan beïnvloeden.
 • Hoe je gebruik maakt van wat elk breintype motiveert om ervoor te zorgen dat de verandering blijvend is.
 • Hoe je de juiste emoties kan gebruiken om mensen niet alleen bewust, maar vooral onbewust mee te krijgen.

De webinars vinden van 14 to 15 uur op de volgende data plaats:

 • Maandag 1 februari 2021: Introductie breintypen.
 • Maandag 15 februari 2021: Hoe je Perfectionisten beínvloedt.
 • Maandag 1 maart 2021: Hoe je Helpers beïnvloedt.
 • Maandag 15 maart 2021: Hoe je Succesvolle Werkers beinvloedt.
 • Maandag 29 maart 2021: Hoe je Romantici beïnvloedt.
 • Maandag 12 april 2021: Hoe je Analisten beïnvloedt.
 • Maandag 26 april 2021: Hoe je Loyalisten beïnvloedt.
 • Maandag 10 mei 2021: Hoe je Levensgenieters beïnvloedt.
 • Maandag 31 mei 2021: Hoe je Bazen beïnvloedt.
 • Maandag 14 juni 2021: Hoe je Bemiddelaars beïnvloedt.

Mocht je een keer missen dan is er geen man overboord, want alles komt ook op NLPflix te staan. Om het makkelijk te maken, krijg je bij deze serie webinars ook gratis toegang tot NLPflix tot 1 juli 2021. Dan kan je alles terugzien of inhalen, maar heb je meteen ook toegang tot:

 • De Essentie van het Enneagram driedubbel DVD.
 • De Enneagramshow.
 • De opname van de workshop: het Neurogram® en het Viable System Model over hoe je breintypen kan gebruiken om mensen op de voor hun beste plek in de organisatie te zetten.

Je krijgt direct gratis toegang tot NLPflix zodat je je meteen kan inlezen en inkijken. Met recht zeg ik ook inlezen, want ook mijn nieuwste boek over breintypen “Het Neurogram® Handboek” krijg je gratis thuisgestuurd wanneer je meedoet met deze serie webinars. Want het beïnvloeden van andere mensen rekeninghoudend met hun breintype bouwt voort op zoveel meer. Dat alles vind je in de video’s op NLPflix en in het Neurogram® Handboek. Tenslotte krijg je ook nog een exemplaar van de Essentie van het Enneagram driedubbel DVD voor die mensen die liever naar een DVD kijken dan online.

Samenvattend, wanneer je je inschrijft voor deze serie webinars dan krijg je:

 1. Alle tien de webinars over het beïnvloeden van mensen aan de hand van hun breintypen.
 2. Direct gratis toegang tot NLPflix tot 1 juli 2021 (normaal gesproken minstens 50 euro).
 3. Gratis het Neurogram® Handboek thuisgestuurd (normaal gesproken 40 euro)
 4. Gratis de Essentie van het Enneagram driedubbel DVD thuisgestuurd (normaal gesproken 97 euro).

Het tarief voor het Neurogram® Handboek, het NLPflx abonnement, de DVD set en de reeks webinars is 150 euro inc 9% BTW. De webinars zullen via Zoom worden gegeven.

Voor de webinars is het handig om je eigen breintype te weten. Mocht je je eigen breintype nog niet kennen dan is de informatie die op NLPflix en in het Neurogram® Handboek staat meestal meer dan genoeg om je eigen breintype te vinden. Mocht dat niet zo makkelijk gaan dan kan je, nadat je je hebt ingeschreven voor deze reeks webinars, met 50% korting, maar zonder een tweede boek, een 1-op-1 sessie met mij boeken zodat we samen ontdekken welk breintype bij je past. 

Wanneer je je wil inschrijven, vul dan het onderstaande formulier in. Dan sturen we je de factuur toe en zodra die is voldaan sta je definitief ingeschreven, regel ik toegang tot NLPflix en sturen we je het boek en de DVD set toe. Als je het Neurogram Handboek reeds hebt, geef dat dan aan in het onderstaande formulier, want dan krijg je in plaats van het Neurogram® Handboek 40 euro korting op het tarief. Kortom, vergroot je eigen persoonlijke effectiviteit en schrijf je meteen in voor deze reeks webinars zodat je direct op NLPflix aan de slag kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *